A bio zöldborsó kalóriaértéke a burgonyáéval azonos, a fehérjetartalma azonban háromszor akkora. A zöldborsó magas szénhidrát tartalmú, serkenti az energiát termelő sejtek működését, így kimondottan alkalmas fáradtság leküzdésére.
Magas B vitamin, C-vitamin, magnézium, kalcium és vas tartalma normalizálja a vérnyomást, serkenti az emésztést, segíti az izmokat, gyógyítja az érrendszeri betegségeket és megelőzheti a rákosodást.
Jótékony hatása: fáradékonyság, vérnyomás normalizáló, emésztés, érrendszeri betegségek leküzdésére
Felhasználása: levesekhez, főzelékekhez, köretekhez
Tápanyagtartalom:100g-ban átlagosan
(kJ / kcal) 1157 / 276
Fehérje (g / 100 g) 22,9
Szénhidrát (g / 100 g) 41,22
Ebből cukor (g / 100 g) 2,79
Zsír (g / 100 g) 1,5
Ebből telített zsírsavak (g / 100 g) 0,28
Élelmi rost (g / 100 g ) 16,6
Ásványi anyagok: kálcium, vas, magnézium, foszfor, kálium, cink
Vitamin: A, B1, B2, B3, B6, C
Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak. Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, cégünk nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért, amely azonban az Ön jogait semmilyen módon nem érinti. A jelen információ kizárólag személyes felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, a vállalkozásunk előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő tudomásulvétele nélkül felhasználni.
Értékelések
Még nincsenek értékelések.