Kedves Vásárló!

Tájékoztatunk, hogy a kiszállítás 2022.10.29. (szombat) és 2022.11.01. (kedd) között SZÜNETEL.
Megértésed köszönjük!

xilit

A nyírfacukor, más néven XILIT, xilitol egy természetes cukoralkohol vagyis poliol. Egy természetes édesítőszer, amely a természetben szinte minden zöldségben és gyümölcsben előfordul. 7-es a Glikémiás indexe, így cukorbetegek, fogyókúrázók, terhességi diabéteszben, csontritkulásban szenvedők, valamint fogszuvasodással küzdő gyerekek és felnőttek egyaránt használhatják. A nyírfacukrot ugyanúgy/ ugyanolyan arányban kell használni, mint a hagyományos kristálycukrot. Fagyi, édes szósz, szirup, lekvár, befőtt készítésére egyaránt tökéletes. Kelt tészták készítésére azonban nem alkalmas. A hagyományos cukorral szemben pedig számtalan előnye van: A xilit kalóriatartalma: 2,36 Kcal/g, ez 40%-al kevesebb, mint a cukoré, ennek ellenére ugyanolyan édes íze van, mint a hagyományos kristálycukornak.A xylit lassan szívódik fel, így nem emeli meg hirtelen a vércukorszintet útját állja a fogszuvasodásnak, mivel a szájbaktériumok nem tudják lebontani, így csökkentve a fogszuvasodás esélyét candidások is fogyaszthatják, hiszen megakadályozza a candida gombák szaporodását jótékonyan hat az emésztésre, túlzott fogyasztása viszont hasmenést okozhat Nem tartalmaz allergén anyagot, hozzáadott tartósítószert, génmódosított növényi anyagot vagy fenil-anilin forrást. Nem hizlal, nem savasítja a szervezetet, nem szükséges inzulin a lebontásához, étvágycsökkentő, késlelteti az éhségérzetet Az egészséges és tudatos táplálkozás részeként a cukor helyettesítésére, elhagyására egyszerű, jó ízű, természetes és biztonságos megoldást nyújt.

Mind a(z) 3 találat megjelenítése

Értesülj akcióinkról, újdonságainkról!

Feliratkozás a Lifestylexpress hírleveleire


MIT KERESEL?