Magas rosttartalma és tisztító hatásának köszönhetően remekül illeszthető fogyokúrás étrendbe.
A mungóbab apró szemű, rendkívül könnyen emészthető, rostokban gazdag így segíti a salakanyagok távozását, a szervezet méregtelenítését. B-vitamint, vasat, folsavat, magnéziumot, mangánt és foszfort tartalmaz.
Távolkeleti ételek fontos összetevője. Csíráztatva salátaként fogyasztható.
Főzés előtt érdemes 8-12 órát áztatni. A főzési ideje kb 45 perc, mialatt puhára fő.
Glikémiás indexe alacsony. Kiváló fogyókúrás étel (a fűszerezésre odafigyelve).
Tápanyagtartalom:100g-ban átlagosan
(kJ / kcal) 1190 / 284
Fehérje (g / 100 g) 24,0
Szénhidrát (g / 100 g) 43,6
Zsír (g / 100 g) 1,1
Rost (g / 100 g) 14,7
Ásványi anyagok: kálcium, vas, kálium, nátrium, foszfor, magnézium
Vitaminok: B1, B2, B3, B6, C, E
Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak. Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, cégünk nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért, amely azonban az Ön jogait semmilyen módon nem érinti. A jelen információ kizárólag személyes felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, a vállalkozásunk előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő tudomásulvétele nélkül felhasználni.
Értékelések
Még nincsenek értékelések.