100% bio Bab
Laktózmentes
Nem Génmanipulált
Vegán termék
A fekete bab Indiában nagy tiszteletnek örvend, a dhal-ok alapanyaga, proteinekben, rostokban, vitaminokban gazdag.
A fekete bab a proteinben leggazdagabb növényi eredetű ételek közé tartozik. A növényi proteinek hozzájárulnak a szív-és érrendszeri betegségek, és az elhízás megelőzésében. Rostokban nagyon gazdag.
Felhasználható köretek, főzelékek, mexikói ételek elkészítéséhez.
Áztatási idő: kb 12 óra. Főzési ideje: kb 2-3 óra. Főzéskor elveszíti fekete színét, szép padlizsán lila színe lesz.
Glikémiás index: 35
Alacsony zsír-és nátrium tartalmú, jelentős inzulintartalma miatt cukorbetegeknek ajánlott diétájuk beillesztésébe. Candida diéta esetén az első 2-3 után fogyasztható. A fekete bab természetben előforduló formájában nem tartalmaz glutént.
Tápanyagtartalom:100g-ban átlagosan
(kJ / kcal) 1259/ 301
Fehérje (g / 100 g) 21,3
Szénhidrát (g / 100 g) 47,8
Zsír (g / 100 g) 1,6
Élelmi rost (g / 100 g) 23,2
Ásványi anyagok: kálcium, vas, kálium, nátrium, foszfor, magnézium
Vitamin: A, B1, B2, B3, B6, C, E
Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak. Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, cégünk nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért, amely azonban az Ön jogait semmilyen módon nem érinti. A jelen információ kizárólag személyes felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, a vállalkozásunk előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő tudomásulvétele nélkül felhasználni.
Értékelések
Még nincsenek értékelések.