A lencse az egyik leggazdagabb növényi fehérje forrásunk. Könnyebben emészthető, mint a bab és a borsó, magas A- és B1- vitamin tartalommal rendelkezik. Egy adag lencse elfogyasztása a szervezet napi folsavigényének 90 %-át fedezi, ezért kismamáknak különösen ajánlják fogyasztását. Felhasználási javaslat: Főzés után köretként, vagy salátába keverve, levesként elkészítve, fűszerekkel krémként fogyasztva ajánljuk. Átlagos főzési idő: 15 perc.
Tápanyagértékek 100 g termékre:
Energia: 1441kJ/ 340 kcal
Fehérje: 24,7 g
Zsír: 1,1 g
Szénhidrát: 22 g
Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak. Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, cégünk nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért, amely azonban az Ön jogait semmilyen módon nem érinti. A jelen információ kizárólag személyes felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, a vállalkozásunk előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő tudomásulvétele nélkül felhasználni.
Értékelések
Még nincsenek értékelések.