100% bio, laktózmentes, nem génmanipulált szójabab. Vegán termék. Érdemes legalább napi 15 gramm szóját fogyasztani naponta. Mire jó? Nagyon magas fehérjetartalmú. Jótékony hatást gyakorol a szív-és érrendszerre. A vér koleszterin- és trigliceridszintjét csökkenti a szójafehérje, így gátolja az érelmeszesedés kialakulását.
Felhasználása: Felhasználható krémekhez, pástétomokhoz, szószokhoz, szójatejhez, szójajoghurthoz, tofuhoz.
Főzése: Egy adag étel készítéséhez kb 50g szójabab elegendő. Főzési idő: kb 30 perc. Diéták: Glikémiás indexe 16.
Szójallergiában szenvedőknek nem ajánlott.
Átlagos tápérték 100 g termékben
Energia: 1568 kJ (374 kcal)
Fehérje: 38 g
Szénhidrát: 17 g
Zsír: 17,2 g
Élelmi rost 15 g
Ásványi anyagok: foszfor
Vitamin: B1, B2, B6, P, E
Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak. Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, cégünk nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért, amely azonban az Ön jogait semmilyen módon nem érinti. A jelen információ kizárólag személyes felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, a vállalkozásunk előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő tudomásulvétele nélkül felhasználni.
Értékelések
Még nincsenek értékelések.