A bulgur – más néven törökbúza – rostban gazdag durumbúza töret.
Felhasználása: felhasználását illetően a tarhonyához hasonlíthatjuk, arab országokban közkedvelt ízletes köretet készítenek belőle.
Elkészítése: A bulgurt többszöri átmosás és leszűrés után 1,5x-es mennyiségű vízben megfőzzük.
Összetevők:
*bulgur
*= Ellenőrzött Ökológiai Gazdálkodásból HU-ÖKO-01
Ellenőrizte: Biokontroll Hungária Nonprofit Kft.
Ásványi anyagok:
vas, foszfor, magnézium.
Átlagos tápérték 100 g termékben
Energia: 1368 kJ (369 kcal)
Fehérje: 9,8 g
Szénhidrát: 67,5 g
Zsír: 1,5 g
Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak. Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, cégünk nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért, amely azonban az Ön jogait semmilyen módon nem érinti. A jelen információ kizárólag személyes felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, a vállalkozásunk előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő tudomásulvétele nélkül felhasználni.
Értékelések
Még nincsenek értékelések.