A tápiókát (más néven manióka, kasszava) a föld minden trópusi vidékén termesztik gumós gyökeréért, amelyből lisztet, kenyeret, keményítőt és alkoholtartalmú italt készítenek. Felhasználása: magas keményítőtartalma miatt kiváló sűrítő- és kocsonyásítóanyag, de levesbetétként is alkalmazható. Felhasználható kenyerek, péksütemények készítéséhez is. Nincs se mellékíze, se színe, így bármilyen étel elkészítésekor alkalmazhatjuk.
Összetevők:
Tápióka
Tápanyagtartalom 100 g-ban:
Energiaérték: 1498 Kj / 358 Kcal
Zsír: 0,02 G
- Amelyből Telített Zsírsavak:0,01 G
Szénhidrát: 88,69 G
- Amelyből Cukor:3,35 G
Rost: 0,09 G
Fehérje: 0,19 G
Só: 0,0025 G
Száraz, hűvös helyen tartandó!
Glutén- és allergénmentes üzemben csomagolva!
Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak. Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, cégünk nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért, amely azonban az Ön jogait semmilyen módon nem érinti. A jelen információ kizárólag személyes felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, a vállalkozásunk előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő tudomásulvétele nélkül felhasználni.
Értékelések
Még nincsenek értékelések.