Csökkentett szénhidráttartalmú, édesítőszerrel készült élelmiszer. A ketchupról A paradicsomszósz mindent elért, amiről az élelmiszer álmodhat. Hogyan lett az egyszerű halszószból sztáreledel? A ketchup sűrűn folyós, fűszeres paradicsompüré. Az eredetileg kínai találmány nem tartalmazott paradicsomot, hanem gomba vagy hal alapú fűszeres lé volt. A paradicsom a XIX. század elején, Amerikában került bele, az első és máig leghíresebb gyártó Heinz, aki a különleges, szögletes üvegpalackot is kitalálta hozzá. Ma a modern világ legelterjedtebb konyhai és asztali szósza.
Összetevők:
sűrített paradicsom, inulin, víz, savanyúságot szabályozó anyag: ecetsav, csökkentett Na tartalmú só, édesítőszer: eritriol, szukralóz, sűrítőanyag: kukoricakeményítő, fűszerek, tartósítószer: kálium-szorbát
Átlagos tápérték 100 g termékben:
energia: 75 Kcal / 317KJ
fehérje: 2,8 g
szénhidrát: 14,8 g
melyből cukor: 11,1g
zsír: 0,6 g,
melyből telített zsírsav: 0,01g
rost:15,5g
só: 1,83g
Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak. Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, cégünk nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért, amely azonban az Ön jogait semmilyen módon nem érinti. A jelen információ kizárólag személyes felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, a vállalkozásunk előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő tudomásulvétele nélkül felhasználni.
Értékelések
Még nincsenek értékelések.