A Byodo dijoni mustár finom erejét minden mustárkedvelő nagyra értékeli, és szívesen fogyasztja hús- és halételekhez. Felbontás utánhideg helyen tartandó.
Barna mustármagból készült, csupán víz, ecet és egy kis só hozzáadásával. A franciák szerint ez a valódi mustár.
Hal- és húsételek ízesítéséhez, valamint szószok és mártások készítéséhez kitűnő
Összetevők:
víz, tengeri só, barna mustármag, alkoholból előáll. ecet ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból
Tápanyagtartalom 100 ml termékben:
Energiatartalom: 918 kJ/220 kcal
Fehérje: 14,6 g
Szénhidrát: 8,9 g
Zsír: 13,3 g
Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak. Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, cégünk nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért, amely azonban az Ön jogait semmilyen módon nem érinti. A jelen információ kizárólag személyes felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, a vállalkozásunk előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő tudomásulvétele nélkül felhasználni.
Értékelések
Még nincsenek értékelések.