A Wasabi krém tormából készül, a japán konyha elengedhetetlen és híres csípős pasztája. A Shan’shi Wasabi krémet a Shan’shi szójaszósszal együtt japán fogások: sushi, maki és sashimi mellé tálalhatjuk. Fűszerként is kiválóan használható halételekhez, pl. grillezett vagy sült lazachoz és tonhalhoz. Steakeket, és különféle tenger gyümölcsei salátákat is tüzesen csípőssé tehetünk .
2-3 evőkanál Shan’shi Wasabi krémmel még a hagyományos krumplipüré is különleges köretté válik!
Összetétel:
nedvesítőszer (szorbitol), torma (17%), laktóz, szójaolaj, tormapor (9,5%), ivóvíz, étkezési só, wasabipor (1%), mustárolaj, kurkumapor, savanyúságot szabályozó anyag (citromsav), sűrítőanyag (xantán gumi), színezék (brillantkék és tartrazin). A tartrazin színezék a gyermekek tevékenységére és figyelmére káros hatást gyakorolhat.
Száraz helyen, hőtől és fagytól védve tárolandó. Felbontás után tárolja hűtve, és 7 napon belül fogyassza el.
Tápanyag tartalom 100g-ban
energia 1149 kJ / 275 kcal,
zsír 12 g,
- amelyből telített zsírsavak 2,2 g,
szénhidrát 43 g,
- amelyből cukrok 15 g,
fehérje 2,5 g,
só 8,0 g.
szójaolaj, mustárolaj, A tartrazin színezék a gyermekek tevékenységére és figyelmére káros hatást gyakorolhat.
Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak. Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, cégünk nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért, amely azonban az Ön jogait semmilyen módon nem érinti. A jelen információ kizárólag személyes felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, a vállalkozásunk előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő tudomásulvétele nélkül felhasználni.
Értékelések
Még nincsenek értékelések.