Napérlelte krétai olívabogyóból a szüret napján kisajtolt extraszűz olívaolaj. Az olívaolaj nemcsak salátákba, hanem sütésre, főzésre is használható. 210 fokon kezd égni (a napraforgóolaj 170, a vaj pedig 132 Celsius-fokon) és még többszörös melegítés során sem törik meg, azonban fontos, hogy ne hagyjuk túlmelegedni és szűrjük át! Az olívaolajat fénytől védve, sötét üvegben vagy sötét helyen és állítva kell tárolni. Ideális tárolási hőmérséklete 14–16°C, maximum 20°C. Ne tartsuk hűtőszekrényben, mert megdermed, s használat előtt mindig meg kell várni, míg átveszi a szobahőmérsékletet.
Származási hely: Görögország
Minőségét megőrzi a csomagoláson jelzett időpontig!
Átlagos tápanyagtartalom 100 ml termékben:
Energiatartalom: 3378 kJ/822 kcal
Zsír: 91,3 g
– amelyből telített zsírsavak: 15,5 g
– egyszeresen telítetlen zsírsavak: 66,1 g
– többszörösen telítetlen zsírsavak: 9,7 g
Szénhidrát: 0 g
– amelyből cukrok: 0 g
Fehérje: 0 g
Só: 0 g
Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak. Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, cégünk nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért, amely azonban az Ön jogait semmilyen módon nem érinti. A jelen információ kizárólag személyes felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, a vállalkozásunk előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő tudomásulvétele nélkül felhasználni.
Értékelések
Még nincsenek értékelések.