A bio kesudió kiváló vas, magnézium, kálium és cink forrás. A cink a sebek gyógyulásában segíthet, a vas a fertőzésekkel szembeni ellenállásban, a kálium a szívbetegségek megelőzésében és a magas vérnyomás csökkentésében játszhat szerepet.
A kesudió fehérjében gazdag, telített zsírsavakban szegény. Nem tartalmaz koleszterint.
Felhasználása:
Kiváló magában, müzlibe, kásába keverve, desszertekhez, darálva vagy pirítva
Elkészítése:
A kesudiót receptekben bármilyen dió helyettesítésére is használhatjuk. Vagy pirítsuk 10-15 percig sütőben.
Diéták:
A kesudió nem tartalmaz koleszterint, candida diéta során is fogyasztható
Tápanyagtartalom 100g-ban átlagosan
(kJ / kcal) 2377 / 572
Fehérje (g / 100 g) 20,6
Szénhidrát (g / 100 g) 30,5
Ebből cukor (g / 100g) –
Zsír (g / 100 g) 42,2
Telített zsírsavak (g/100g) 9,1
Élelmi rost (g / 100 g) 2,9
Nátrium (mg / 100g) 14
Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak. Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, cégünk nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért, amely azonban az Ön jogait semmilyen módon nem érinti. A jelen információ kizárólag személyes felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, a vállalkozásunk előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő tudomásulvétele nélkül felhasználni.
Értékelések
Még nincsenek értékelések.