A dióbél jó hatással van a koleszterinre és a vérnyomásra. Tartalmaz E vitamin, Omega 3 zsírsavakat, folsavat, cinket, szelént és rezet. A dió terhesség alatt fogyasztása kifejezetten javasolt. Hatékony gyomor-és bélhurut ellen.
Felhasználása:
Ajánljuk magában, desszertekhez
Elkészítése:
Fogyaszthatjuk magában, darálva vagy éppen pirítva.
Diéták:
0 vércsoport diéta során fogyást eredményez, AB vércsoport diéta során ajánlott
Tápanyagtartalom 100g-ban átlagosan
(kJ / kcal) 2950 / 700
Fehérje (g / 100 g) 14,5g
Szénhidrát (g / 100 g) 13,4g
Ebből cukor (g / 100g) ‹ 0,1g
Zsír (g / 100 g) 60 – 65g
Telített zsírsavak (g/100g) 5,6g
Élelmi rost (g / 100 g) 2,7g
Nátrium (mg / 100g) 7g
Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak. Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, cégünk nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért, amely azonban az Ön jogait semmilyen módon nem érinti. A jelen információ kizárólag személyes felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, a vállalkozásunk előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő tudomásulvétele nélkül felhasználni.
Értékelések
Még nincsenek értékelések.