Villányi kékszőlő magjából kinyert antioxidánsokban rendkívül gazdag olaj. Gasztronómiában főzéshez, vagy saláták készítéséhez. A hideg sajtolásnak köszönhetően a bioaktív antioxidáns anyagok sokkal intenzívebben vannak jelen, jobban kifejtik kedvező élettani hatásukat, mint más olajoknál.Gyulladáscsökkentő hatása révén védi a szervezet immunrendszerét, javítja a látást és segít a szív és érrendszeri betegségek megelőzésében. Gazdag antioxidáns anyagokban.
Külsőleg masszázsolajként is remekül alkalmazható.
Átlagos Tápérték 100 ml
Energiatartalom 3404 kJ/828 kcal
Zsír 92 g
amelyből
telített zsírsavak 8,9 g
egyszeresen telítetlen zsírsavak 20 g
többszörösen telítetlen zsírsavak 63 g
Szénhidrát 0 g
amelyből cukrok 0 g
Fehérje 0 g
Só 0 g
A többszörösen telítetlen zsírsavakból
omega-3 (ALA) 17 g
omega-6 47 g
Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak. Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, cégünk nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért, amely azonban az Ön jogait semmilyen módon nem érinti. A jelen információ kizárólag személyes felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, a vállalkozásunk előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő tudomásulvétele nélkül felhasználni.
Értékelések
Még nincsenek értékelések.