A baracklekvárból semmit sem szerettünk volna kihagyni. Hogy az üvegben legyen a teljesség, a sárgabarack húsán túl benne foglaltatik finom bőre, magja és párlata is. A bársonyos tapintású, A-vitaminban és káliumban gazdag gyümölcsöket kézzel szedtük, kiválogatva a legérettebb darabokat. Miután a megmosott, kimagozott barackot felfőztük, a húsát kissé áttörtük, hogy erős rostszálaitól és bőrének keményebb darabjaitól mentes legyen az alapanyag. A főzetet a barack hántolt, pirított magjával dúsítottuk, majd a folyamat befejezéseként megkínáltuk egy kupica kisüstivel ízfokozó gyanánt. Vigyázat, felfokozott ízhatás!
100g termék 90g gyümölcs felhasználásával készült.
Összetevők:
kajszibarack (90%), édesítőszer: (eritritol, szteviol glikozidok), zselésítő anyag: pektin, barackpálinka, barackmag (1%), étkezési sav: citromsav.
Tápanyagok 100 g termékben *
* Az itt szereplő adatok tájékoztató jellegűek. A pontos értékeket a termék csomagolásán ellenőrizheted.
Energia 318 kj / 76 kcal
Zsír 1,2 g
Amelyből telített zsírsavak 0,1 g
Szénhidrát 18 g
Amelyből cukrok 10,5 g
Fehérje 1,9 g
Só 0,02 g
Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak. Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, cégünk nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért, amely azonban az Ön jogait semmilyen módon nem érinti. A jelen információ kizárólag személyes felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, a vállalkozásunk előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő tudomásulvétele nélkül felhasználni.
Értékelések
Még nincsenek értékelések.