A cirok az egészségtudatos konyha egyik meghatározó alapanyaga lehet, és nem csak azért, mert gluténmentes.
A gluténmentes diétában a teljes kiőrlésű cirokliszt tökéletes alapanyag: kitűnő kenyeret, süteményt, pizzát, palacsintát lehet készíteni belőle. Használhatjuk önmagában vagy más lisztekhez keverve is, a belőle készült ételek rendkívül ízletesek. Tökéletes alternatíva a búzaliszt helyettesítésére. Maximum 15-20 %-ban érdemes a lisztkeverékhez adagolni. Íze semleges, enyhén édeskés. A sütemények színe sötétebb egy kicsit, mint a fehér lisztből készülteké, de az íze igazán finom.
Összetevők:
cirokmag
Átlagos tápérték 100g termékben | ||
Energia
|
1417 | KJ |
339 | kcal | |
Zsír | 3,3 | g |
Szénhidrát | 74,6 | g |
Rost | 9,8 | g |
Fehérje | 7,9 | g |
Só | 0,1 | g |
A termék dióféléket feldolgozó üzemben készült.
Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak. Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, cégünk nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért, amely azonban az Ön jogait semmilyen módon nem érinti. A jelen információ kizárólag személyes felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, a vállalkozásunk előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő tudomásulvétele nélkül felhasználni.
Értékelések
Még nincsenek értékelések.