Használható köretként, önmagában vagy kuszkuszhoz keverve, saláta formájában, vagy a híres marokkói tagine (egytálétel) fontos alapanyagaként is.
Emellett készíthetünk belőle levest, ragut, salátát, vagdaltat (falafel) vagy pástétomot (humusz) is.
Összetevők:
csicseriborsó*, víz. tengeri só*
*ellenőrzött ökológiai gazdaságból származó
Allergén információ: hüvelyesek
Tápérték 100 g termékben:
Energia 368 kJ/88 kcal
Zsír 1,2 g
– ebből telített zsírsavak 0,1 g
Szénhidrát 13 g
– ebből cukrok 0,5 g
Fehérje 4,1 g
Só 0,6 g
Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak. Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, cégünk nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért, amely azonban az Ön jogait semmilyen módon nem érinti. A jelen információ kizárólag személyes felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, a vállalkozásunk előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő tudomásulvétele nélkül felhasználni.
Értékelések
Még nincsenek értékelések.