A müzli számos vitamint, ásványi anyagot, és az emésztéshez szükséges ballasztanyagokat tartalmaz. Az otthoni müzlikészítés alapvető anyagait tartalmazó keverékhez, ízlés szerint hozzátéve az olajos magvakat, az egyénileg megszokott gyümölcsöket, igen tartalmas, gazdag keverék állítható össze. Javaslat: gabonakása módjára elkészíteni, az összekevert teljes választékot. Egy-két perces főzéssel a magpelyhek sokkal jobban emészthetövé válnak. A kihült kásahalom hűtőben tárolható, közvetlenül a fogyasztás előtt tehető hozzá pl joghurt, kefír, lekvár, méz… stb.
Mivel laktató, így a túltápláltság megelőzhető, és energiát szolgáltat egész napra. Hogy a teljesítőképességünk csúcspontját elérjük, reggelire fogyasszunk müzlit, így nem csak kevésbé fáradunk el, hanem éhesek sem leszünk.
Összetevők:
zabpehely lenmagpehely napraforgó árpa-, búza- és rozspehely szezámmagpehely mazsola zabkorpa kókuszreszelék pörkölt földimogyoró pirított tökmag
Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia: 1652 kJ (397 Kcal)
Zsír: 18,8 g – ebből telített: 2,8 g
Szénhidrát: 41,3 g – ebből cukrok: 5,4 g
Fehérje: 14,8 g
Só: 0,2 g
Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak. Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, cégünk nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért, amely azonban az Ön jogait semmilyen módon nem érinti. A jelen információ kizárólag személyes felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, a vállalkozásunk előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő tudomásulvétele nélkül felhasználni.
Értékelések
Még nincsenek értékelések.