Fogyasztható müzliben, joghurtban, kenyérbe sütve vagy bőséges folyadékkal. A len az egyik legértékesebb forrása táplálékunknak. Gazdag A, B, C, D és E vitaminban. Az ásványok közül nagymennyiségben van benne kálium, foszfor, magnézium, kalcium, kén, vas, cink, nátrium, réz, fluor, jód. Kevés vízbe áztatva kissé zselés állagú levet ereszt, amely erősen emlékeztet a tojásfehérjére. Ezt a kocsonyát szűrőn átpasszírozva tojásfehérje helyett használhatjuk vagdaltakba, fasírtokba, töltelékekbe.
Összetevők:
lenmag
Átlagos tápérték 100 g termékben:
energia: 2182 kJ (526 kcal),
fehérje: 22,2 g,
szénhidrát: 14,1 g,
zsír: 42,3 g,
rost: 9,2 g
Származási hely: Németország
Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak. Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, cégünk nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért, amely azonban az Ön jogait semmilyen módon nem érinti. A jelen információ kizárólag személyes felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, a vállalkozásunk előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő tudomásulvétele nélkül felhasználni.
Értékelések
Még nincsenek értékelések.