Kedves Vásárló!

Tájékoztatunk, hogy a kiszállítás 2022.10.29. (szombat) és 2022.11.01. (kedd) között SZÜNETEL.
Megértésed köszönjük!

Biomenü Bio Perui Kakaópor 125g

Biomenü Bio Perui Kakaópor 125g

A kakaó hozzájárulhat a szív- és érrendszer egészséges működéséhez, a normál vérnyomás fenntartásához, a szellemi teljesítőképesség növeléséhez, a koncentráció- és a memória javításához.
A kakaó természetes élénkítőszereket tartalmaz, főként teobromint és koffeint. Ezen stimulánsok serkentik az idegrendszert és növelik energiaszintünket. Érdemes azonban mértékkel fogyasztani őket, mivel nagy mennyiségben kimerítik a szervezetet. Javasoljuk a kakaót nem az esti időszakban fogyasztani, mert alvási problémákat okozhat. Fokozott szellemi megterhelésnél, például vizsgaidőszakban természetes segítség lehet a koncentrálásban, a memória élesítésében, a fáradtság leküzdésében is. Több mint 300 különböző értékes vegyületet tartalmaz, köztük vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket, valamint olyan erős antioxidánsokat, polifenolokat és flavonoidokat, amelyek csökkentik számos betegség, mint például a rák, stroke vagy az infarktus kockázatát. Megakadályozzák a káros koleszterin szintjének növekedését, a magas vérnyomás kialakulását, megelőzhetik a vérrögképződést, az aszpirinhez hasonló tulajdonságúak.

A perui kakaópor hangulatjavító, antioxidáns, sejtvédő, hozzájárul az egészséges szív- és érrendszer egészségéhez. Ásványi anyag és nyomelem forrás. Jótékony hatásai:Támogatja az egészséges szív-és érrendszert, serkenti a vérkeringést ,véralvadásgátló, segít szabályozni a vérnyomást, hangulatjavító hatású
Ásványi anyagok és nyomelemek a kakaóban: magnézium, cink, réz, kén, kalcium, vas, kálium, mangán
A kakaópor készítése során a nyers, szárított kakaóbabot finommá őrlik az így kapott masszát kipréselik, a préselés során kakaó vaj és úgynevezett kakaó tészta keletkezik, amelyet porrá őrölnek, így készül a kakaópor. Magas antioxidáns tartalmú, mely természetes sejtvédő hatása révén segít az öregedési folyamatok lassításában. Alkalmazása: a kakaóporból készíthetünk italokat és használhatjuk sütéshez-főzéshez egyaránt.

Kiszerelés: 125g

1.770 Ft

  • Márka: Biomenü
  • Mentes: bio, cukormentes, gluténmentes, hozzáadott cukrot nem tartalmaz, laktózmentes, tejmentes, tojásmentes, vegán
Cikkszám: BMBPKP125 Kategóriák: ,

A kakaó hozzájárulhat a szív- és érrendszer egészséges működéséhez, a normál vérnyomás fenntartásához, a szellemi teljesítőképesség növeléséhez, a koncentráció- és a memória javításához.
A kakaó természetes élénkítőszereket tartalmaz, főként teobromint és koffeint. Ezen stimulánsok serkentik az idegrendszert és növelik energiaszintünket. Érdemes azonban mértékkel fogyasztani őket, mivel nagy mennyiségben kimerítik a szervezetet. Javasoljuk a kakaót nem az esti időszakban fogyasztani, mert alvási problémákat okozhat. Fokozott szellemi megterhelésnél, például vizsgaidőszakban természetes segítség lehet a koncentrálásban, a memória élesítésében, a fáradtság leküzdésében is. Több mint 300 különböző értékes vegyületet tartalmaz, köztük vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket, valamint olyan erős antioxidánsokat, polifenolokat és flavonoidokat, amelyek csökkentik számos betegség, mint például a rák, stroke vagy az infarktus kockázatát. Megakadályozzák a káros koleszterin szintjének növekedését, a magas vérnyomás kialakulását, megelőzhetik a vérrögképződést, az aszpirinhez hasonló tulajdonságúak.

A perui kakaópor hangulatjavító, antioxidáns, sejtvédő, hozzájárul az egészséges szív- és érrendszer egészségéhez. Ásványi anyag és nyomelem forrás. Jótékony hatásai:Támogatja az egészséges szív-és érrendszert, serkenti a vérkeringést ,véralvadásgátló, segít szabályozni a vérnyomást, hangulatjavító hatású
Ásványi anyagok és nyomelemek a kakaóban: magnézium, cink, réz, kén, kalcium, vas, kálium, mangán
A kakaópor készítése során a nyers, szárított kakaóbabot finommá őrlik az így kapott masszát kipréselik, a préselés során kakaó vaj és úgynevezett kakaó tészta keletkezik, amelyet porrá őrölnek, így készül a kakaópor. Magas antioxidáns tartalmú, mely természetes sejtvédő hatása révén segít az öregedési folyamatok lassításában. Alkalmazása: a kakaóporból készíthetünk italokat és használhatjuk sütéshez-főzéshez egyaránt.

Tápanyag tartalom 100 g termékben:

energia: 1756kJ/ 419 kcal

zsír: 11 g

amelyből telített zsírok: 6,5 g

szénhidrát:20 g

amelyből cukor: 1,6 g

fehérje: 27,6 g

rost: 32 g

fehéje: 27,6 g

só: 40 mg

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak. Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, cégünk nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért, amely azonban az Ön jogait semmilyen módon nem érinti. A jelen információ kizárólag személyes felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, a vállalkozásunk előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő tudomásulvétele nélkül felhasználni.

Additional Information

Weight 125 g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Biomenü Bio Perui Kakaópor 125g” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Termékajánló

Értesülj akcióinkról, újdonságainkról!

Feliratkozás a Lifestylexpress hírleveleire


MIT KERESEL?