Mikro őrleményt a Balaton Felvidéken termelt cabernet sauvignon kék szőlő magjából állítjuk elő. A szőlőmagliszt tartalmaz rostanyagot, szénhidrátot, fehérjét, olajat, mikro anyagokat és nyomelemeket. Magas rosttartalmának köszönhetően javítja a bélrendszer működését.
Fogyasztási javaslat: napi 1-2 teáskanálnyi mennyiséget teába, kávéba, kefírbe, joghurtba keverve, 5-7 % ban liszthez adagolva süteménybe, kenyérbe sütve.
Összetevők:
szőlőmagliszt
Átlagos tápérték 100g termékben
Energia 487.000 kJ / 116.0 KCAL
Zsír 4.0 g
- Amelyből telített zsírsavak 4 g
Szénhidrát 11.3 g
- Amelyből cukrok 0 g
Só 0.00 g
Fehérje 11.7 g
Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak. Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, cégünk nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért, amely azonban az Ön jogait semmilyen módon nem érinti. A jelen információ kizárólag személyes felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, a vállalkozásunk előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő tudomásulvétele nélkül felhasználni.
Értékelések
Még nincsenek értékelések.